• Gratis verzending naar US
  • Levering gegarandeerd
  • Dezelfde dag verzonden

Privacy beleid

Wij zijn van mening dat uw privacy onze prioriteit moet zijn. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor uw privacy en de gegevens die worden verwerkt. Omdat ons bedrijf in Nederland is gevestigd, zijn we gebonden aan de AVG (de Algemene Verordening Gegevensbescherming) en moeten we hieraan voldoen.

Kortom, uw gegevens zijn veilig bij ons. Lees voor meer informatie verder over wanneer we uw informatie verzamelen, wat we ermee doen en hoe we deze beschermen.

Dit privacybeleid beschrijft hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt, verwerkt en gedeeld wanneer u een bezoek brengt aan of een aankoop doet op https://weedseedsexpress.com/ (de 'website'). Het informeert u ook over uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke informatie waarover wij beschikken.

17/10/2019

1. Welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe en waarom

1.1 Website

Onze website maakt gebruik van cookies om gegevens over u en uw web-inschakelde apparaat (bijvoorbeeld uw computer, smartphone of ander apparaat) te verzamelen - zie het gedeelte "Hoe wij cookies en soortgelijke technologieën gebruiken" hieronder voor meer informatie.
Wij verzamelen ook uw IP-adres en geografische locatie van waaruit u onze website hebt bezocht, uw internetverbinding en browsertype, en informatie over hoe u onze website gebruikt (bijvoorbeeld welke pagina's u bekijkt, wanneer u ze bekijkt, en waar u op klikt ).
Het verzamelen van deze gegevens gebeurt automatisch zodra u onze website bezoekt.
Waarom verzamelen we deze gegevens? We gebruiken deze gegevens om meer te begrijpen over hoe u en andere gebruikers omgaan met onze website.

1.2 Nieuwsbrief

Met uw uitdrukkelijke toestemming kunnen we u nieuwsbrieven sturen over onze webwinkel, nieuwe producten en andere updates.

De volgende informatie wordt verzameld in het kader van de nieuwsbrief:
Eerste achternaam
E-mailadres

Waarom? Om nieuwsbrieven en promoties te verzenden, en we gebruiken uw naam om deze e-mails te personaliseren. U kunt zich voor deze e-mails altijd afmelden via de afmeldlink onderaan of door contact met ons op te nemen via info@weedseedsexpress.com.

1.3 Opmerkingen, reviews, sollicitaties, etc.

We verzamelen de persoonlijke gegevens die u expliciet verstrekt wanneer u opmerkingen, feedback, vragen, productbeoordelingen of sollicitaties indient, en wanneer u een enquête of quiz invult of deelneemt aan een wedstrijd op onze website.

Waarom? Om op deze gebeurtenissen te reageren wanneer dat nodig is. We zullen deze gegevens niet gebruiken om contact met u op te nemen voor marketingdoeleinden.

1.4 Klantenservice

Wanneer u ons e-mailt of ons iets stuurt via de post, verzamelen wij uw persoonlijke gegevens

Waarom? Om op u te reageren en onze correspondentie bij te houden.

1.5 Accounts

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, kunt u een account aanmaken. U kunt er ook voor kiezen om een bestelling te plaatsen zonder een ​​account aan te maken.

Wanneer u een account aanmaakt, verzamelen we de volgende gegevens die u ons expliciet verstrekt:

Voor- en achternaam
Adres
Telefoonnummer
IP adres
E-mailadres
Betaalgegevens
Wachtwoord

Waarom? Om u uw bestelling te verzenden, om u klantenservice te kunnen bieden en om u tijd te besparen als u in de toekomst een andere bestelling wilt plaatsen. U kunt uw account op elk gewenst moment verwijderen door contact met ons op te nemen via info@weedseedsexpress.com.

Weedseedsexpress verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • de uitvoering van de overeenkomst (bijvoorbeeld: het uitvoeren van uw bestelling),
    naleving van een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld: facturen bewaren voor belastingdoeleinden),
  • het bevorderen van legitieme belangen van Weedseedsexpress (bijvoorbeeld: fraudepreventie),
  • na het verkrijgen van toestemming van de klant (bijvoorbeeld: u bent expliciet geabonneerd op onze nieuwsbrief),
  • gebaseerd op een andere reden in artikel 6, lid 1, van de algemene verordening gegevensbescherming (EU 2016/679).

We verzamelen niet opzettelijk of bewust gevoelige persoonlijke informatie over u, dat wil zeggen informatie die uw ras of etnische afkomst onthult, politieke meningen, religieuze of filosofische overtuigingen of lidmaatschap van een vakbond, genetische informatie, biometrische informatie die wordt gebruikt om u te identificeren, en informatie met betrekking tot uw gezondheid, seksleven of seksuele geaardheid. Als u gevoelige persoonlijke informatie met ons deelt, verwerken wij deze en kunnen deze verwijderen met dien verstande dat u uitdrukkelijk hebt ingestemd met de verwijdering ervan.

2. Hoe we persoonlijke gegevens gebruiken


We gebruiken uw persoonlijke gegevens om u een rijke en interactieve ervaring op onze website te bieden.

Uw gegevens worden gebruikt om onze producten op de markt te brengen en te verkopen, om cliëntondersteuning te bieden, om uw bestel verzoeken te vervullen en te factureren, bevestigingen en updates te verstrekken, om onze producten en website te verbeteren en te ontwikkelen, om productaanbevelingen te doen en om u promotionele communicatie te sturen, gerichte reclame en relevante aanbiedingen.

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om te reageren op uw opmerkingen, feedback en vragen, om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze website en om u e-mails, waarschuwingen of updates te verstrekken als u ermee hebt ingestemd om deze van ons te ontvangen.

De persoonlijke gegevens die we verzamelen, kunnen ons veel vertellen over hoe gebruikers omgaan met onze website en andere marketingcommunicatie. We voeren verschillende gegevens analyses uit om ons begrip van onze website gebruikers te verdiepen en we anonimiseren deze gegevens waar mogelijk (bijvoorbeeld: IP-anonimisering in Google Analytics). We kunnen onze websites en marketingactiviteiten verbeteren wanneer we gebruiksgedrag beter begrijpen.

Indien wettelijk verplicht om dit te doen, zullen we Persoonsgegevens gebruiken om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen en alle toepasselijke wet- en regelgeving.

3. Waar we persoonlijke gegevens opslaan en verwerken


Ons bedrijf is gevestigd in Nederland en beschikt over een wereldwijd bereik. Om onze producten online op de markt te brengen en te verkopen, gebruiken we externe dienstverleners die namens ons bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken. Deze derde partijen hebben servers in Canada en de VS en ze kunnen servers in andere regio's gebruiken - zie de sectie "Met wie we persoonlijke gegevens delen en waarom" hieronder voor meer informatie.

Als u in de Europese Economische Ruimte ("EER") woont, worden uw persoonlijke gegevens buiten de EER overgedragen. We zorgen voor passende waarborgen wanneer we uw gegevens buiten de EER overdragen. Derden die uw Persoonsgegevens namens ons buiten de EER overdragen, voldoen aan de principes van de EU-VS. en Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks. Zie www.privacyshield.gov voor meer informatie.

4. Met wie we persoonlijke gegevens delen en waarom


We delen uw persoonlijke gegevens alleen als we daar een legitieme reden voor hebben. We verkopen of geven uw persoonlijke gegevens niet weg.

We gebruiken verschillende externe serviceproviders om ons te helpen onze producten online te verkopen en verkopen. We hebben een gegevensverwerking overeenkomst gesloten met al onze externe providers. De volgende derden verwerken namens ons Persoonsgegevens:

  • We gebruiken Google Analytics voor webanalyse diensten. We hebben Google Analytics geconfigureerd om IP-adressen te anonimiseren, zodat er geen persoonlijke informatie wordt vastgelegd of gedeeld met Google. U kunt hier meer lezen over hoe Google uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://policies.google.com/privacy?hl=nl. U kunt zich hier ook afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • We gebruiken PostNL als onze transporteurs om uw bestelling naar u te verzenden. De enige gegevens die we met hen delen, is uw adres, zodat zij uw bestelling kunnen bezorgen. Lees hier het Privacybeleid van PostNL: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
  • We gebruiken Hotjar om het gedrag van onze gebruikers op onze website beter te begrijpen. Hotjar maakt gebruik van cookies en andere technologieën om gegevens te verzamelen over het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (IP-adres (alleen vastgelegd en opgeslagen in geanonimiseerde vorm), schermgrootte van het apparaat, apparaattype (unieke apparaat-ID's), browser-informatie, land, gebruikte taal onze website weergeven). Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. Noch Hotjar noch wij zullen deze informatie ooit gebruiken om individuele gebruikers te identificeren of om deze te matchen met verdere gegevens over een individuele gebruiker. Raadpleeg het privacybeleid van Hotjar hier voor meer informatie: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

U kunt ervoor kiezen om geen gebruikersprofiel te maken, Hotjar's gegevens over uw gebruik van onze site op te slaan en Hotjar's tracking cookies op andere websites: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out.

5. Hoe lang we uw persoonlijke gegevens bewaren


We zullen uw Persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doeleinden die in dit beleid worden uiteengezet, of langer dan is vereist door (belasting)wetgeving. Verschillende bewaartermijnen zijn van toepassing voor verschillende soorten gegevens, maar de langste termijn dat wij gegevens bewaren is 10 jaar.

  • Accountinformatie: we bewaren uw account gerelateerde gegevens zolang u het account actief houdt. Wanneer een account wordt gesloten, worden de bijbehorende gegevens binnen een redelijke termijn verwijderd. Verzoeken met betrekking tot inspectie of correctie van opgeslagen persoonlijke gegevens of het verwijderen van een account kunnen worden gestuurd naar: info@weedseedsexpress.com
  • Nieuwsbrief informatie: we bewaren uw gegevens in onze nieuwsbrief database zolang u uw toestemming niet intrekt. Toestemming kan eenvoudig worden ingetrokken door de afmeldoptie onder elke e-mail te gebruiken of door contact met ons op te nemen via info@weedseedsexpress.com.

6. Hoe we uw persoonlijke gegevens beveiligen


We gebruiken een reeks maatregelen om uw persoonlijke gegevens veilig te houden:

  • Wij en onze externe serviceproviders gebruiken beveiligde servers om uw persoonlijke gegevens op te slaan. Secure Sockets Layer ("SSL") -technologie wordt gebruikt om gegevensoverdrachten van en naar onze servers te coderen en om betalingen die u uitvoert op of via onze website te coderen.
  • We volgen alle PCI-DSS-vereisten en implementeren aanvullende, algemeen aanvaarde industriestandaarden.
  • Account gerelateerde informatie wordt afgeschermd met een hash-methode. Deze methode zet informatie om in een gegenereerde hash. Hierdoor wordt gevoelige informatie beveiligd en zelfs onzichtbaar voor ons.
  • Onze databases zijn uitzonderlijk beschermd tegen onbevoegden. Toegang tot de database is bijvoorbeeld alleen mogelijk en toegestaan ​​door goedgekeurde IP-adressen (zoals Weedseedsexpress-kantoren). Andere pogingen en adressen worden te allen tijde geweigerd.
  • We eisen van ons personeel en alle derden die namens ons werkzaamheden uitvoeren dat ze voldoen aan de juiste naleving normen, inclusief verplichtingen om persoonlijke gegevens te beschermen bij het gebruik en de overdracht van dergelijke gegevens. Alle derde partijen die worden genoemd in "Met wie we persoonlijke gegevens delen en waarom" worden gescreend, AVG-conform en voorzien van een verwerkersovereenkomst.
  • Medewerkers hebben alleen toegang tot persoonlijke informatie die strikt noodzakelijk is voor hun werk. Alleen medewerkers van de Weedseedsexpress die werkzaam zijn op de afdelingen Sales & Marketing, Customer Service, Logistics & Procurement, E-commerce, ICT en Management Team hebben toegang tot Persoonsgegevens.

Als zich een datalek voordoet die de beveiliging van uw Persoonsgegevens in gevaar brengt, zullen wij samenwerken met onze externe dienstverlener (s) om de inbreuk aan te pakken. In geval van een datalek van gevoelige gegevens, zullen we gebruikers binnen 72 uur na ontdekking van de inbreuk onmiddellijk op de hoogte stellen.

7. Hoe toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens en deze te beheren


U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om toegang tot, verwijdering van en / of bewerkingen van uw Persoonsgegevens aan te vragen. Neem contact met ons op en geef uw verzoek door via info@weedseedsexpress.com, of op het adres in het gedeelte 'Contact met ons opnemen' hieronder.

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken voor alles waarvoor u toestemming hebt gegeven. U kunt ook bezwaar maken tegen of ons gebruik van uw persoonlijke gegevens beperken.

Als u een klantenaccount op onze website hebt of als u opmerkingen op onze website hebt geplaatst, kunt u een geëxporteerd bestand met uw persoonlijke gegevens aanvragen.

U kunt ook vragen dat we alle persoonlijke gegevens die we over u bewaren, verwijderen, met uitzondering van gegevens die we verplicht zijn te bewaren voor administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Wanneer u toegang tot uw Persoonsgegevens vraagt, zijn wij verplicht om alle redelijke maatregelen te nemen om uw identiteit te verifiëren alvorens toegang te verlenen. We doen dit om uw gegevens te beschermen en het risico van mogelijke identiteitsfraude / diefstal of ongeautoriseerde toegang te beperken.

Ten slotte hebt u het recht om contact op te nemen met de privacy- of gegevensbeschermingsautoriteit in het land waar u woont om een ​​klacht in te dienen. U kunt een lijst van alle Europese gegevensbeschermingsautoriteiten hier vinden: https://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_nl.htm

8. Hoe we cookies en vergelijkbare technologieën gebruiken


We verzamelen website-informatie met behulp van de volgende technologieën:

  • "Cookies" zijn gegevensbestanden die op uw apparaat of computer worden geplaatst en bevatten vaak een anonieme unieke identificatie.
  • "Logbestanden" volgen acties die op de site plaatsvinden en verzamelen gegevens, waaronder uw IP-adres, browsertype, internetprovider, verwijzende / exit-pagina's en datum- / tijdstempels.
  • "Webbakens", "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om informatie vast te leggen over hoe u de site bezoekt.

We gebruiken deze cookies en vergelijkbare technologieën op onze websites om ons te helpen om:

  • u te onderscheiden van andere gebruikers van onze websites en ons helpen uw ervaring op onze websites te verbeteren
  • uw voorkeuren en instellingen opslaan, u in staat stellen in te loggen op uw klantaccount en ons te helpen met op interesses gebaseerde advertenties
    fraude bestrijden
  • analyseren hoe onze website presteert

Wanneer we links naar andere websites opnemen, hebben die sites hun eigen privacy- en cookiebeleid dat van toepassing is op het gebruik van uw persoonlijke gegevens op die sites. We raden u aan hun beleid te controleren, omdat wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor hun praktijken.

Webbrowsers zijn meestal ingesteld om cookies te accepteren, maar als u uw cookie voorkeuren wilt wijzigen, kunt u dit doen via uw browserinstellingen. Als u ervoor kiest om bepaalde cookies uit te schakelen, kan dit de functionaliteit van onze website beïnvloeden.

De cookies die we gebruiken, kunnen niet in uw computer, smartphone of apparaat met internet kijken en informatie over u of uw gezin verkrijgen of materiaal op uw harde schijf lezen. Als u een openbare computer gebruikt om toegang te krijgen tot onze websites, kunnen onze cookies door niemand anders die toegang heeft tot die computer worden gebruikt om iets over u te weten, behalve het feit dat iemand die die computer gebruikt deze site heeft bezocht.

8.1 Hoe cookies te beheren?

U kunt cookies op verschillende manieren beheren. Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies een negatieve invloed kan hebben op uw gebruikerservaring en dat delen van onze website mogelijk niet meer volledig toegankelijk zijn.

De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt kiezen of u cookies al dan niet accepteert via de bedieningselementen van uw browser, vaak te vinden in het menu 'Extra' of 'Voorkeuren' van uw browser. Voor meer informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen of het blokkeren, beheren of filteren van cookies kunt u vinden in het help bestand van uw browser of via sites zoals: www.allaboutcookies.org en http://www.youronlinechoices.eu

Veel van de hierboven genoemde advertenties en andere tracking diensten van derden bieden u de mogelijkheid om u af te melden voor hun trackingsystemen. U kunt meer lezen over de informatie die zij verzamelen en hoe u zich kunt afmelden via de hierboven vermelde links naar het privacybeleid.

9. Wijzigingen in dit privacybeleid


We kunnen dit beleid van tijd tot tijd wijzigen. Als we dat doen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen door de meest recente versie te publiceren en de datum bovenaan deze pagina te herzien.

Als we het beleid wezenlijk wijzigen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen door u een e-mail te sturen en / of een prominente kennisgeving op onze websites weer te geven.

Door onze websites te blijven gebruiken nadat wijzigingen in dit beleid van kracht zijn geworden, gaat u akkoord met het herziene beleid.

10. Hoe kunt u contact met ons opnemen?
Als u vragen of verzoeken heeft over dit privacybeleid, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming:

E-mail: info@weedseedsexpress.com
Telefoon: +31 23 30 20 309